Clicky

Sådan laver du dit eget Las Vegas-tegn

Uanset om du holder en temahændelse, skaber et show eller simpelthen vil bringe et strejf af Sin City ind i dit hjem, er et Las Vegas tegn et sødt håndværk, som i hvert fald vil være en god samtale starter.

Tegnet “Velkommen til Fabulous Las Vegas” er ikonisk og let genkendeligt for nogen.

Du får brug for:

Karton eller træ
Fairy lights
En sav eller mekanisk træskærer
Klæbemiddel eller negle (afhængig af hovedmateriale)
Akryl maling
Pensler
Blyant
Metode

Det bedste sted at starte er at finde reference billeder af tegnet til at holde ved din side, mens du går gennem håndværket. Hvis du kan få et par billeder fra forskellige vinkler, vil dette sikre, at du gør tegnet så præcist som muligt. Selvfølgelig kan du nemt finde disse online eller i blade eller brochurer.
En af de største ting ved dette håndværk er, at det vil fungere for enhver størrelse. Du kan lave en lille version som en gave eller en stor version til en begivenhed – det vil enten se godt ud! Når du beslutter dig for størrelsen, skal du også finde ud af, hvilke materialer der skal bruges, der bedst tjener til dit formål. For eksempel, hvis det er noget midlertidigt, så vil kortet være fint, men hvis det er noget, der er nødvendigt for mere langvarig brug eller måske genbruges flere gange, kan du ønske at gøre det lidt mere holdbart ved hjælp af træ .
Grundlaget for tegnet er selvfølgelig den ikoniske diamantform. Sådan begynder vi med. Uanset om du bruger pap eller træ, er det bedst at bruge en blyant og lineal til at tegne omridsen først og sørg for at du er tilfreds med størrelsen.
Skær formen forsigtigt ud med en saks eller en sav, afhængig af dit materiale. Sørg for at du er tilfreds med størrelsen, og at linjerne er lige.
Det næste trin er at skære syv cirkler ud af dit materiale, så de er alle lige store og formede. Dette vil udgøre den “Velkommen” del af skiltet. Du skal også udskære den røde stjerne – glem ikke at henvise til dine udskrevne billeder af den rigtige ting for at sikre, at du får formen rigtigt.
Skits forsigtigt bogstaverne til tegnet og brug akrylmaling for at tilføje noget farve. Det bedste ved akrylmaling er, at de er slidstærke og super nemme at rydde op. Selvfølgelig kan du gøre hele tegnet ved hjælp af bare primære farver, der gør det helt enkelt. Du kan bare kopiere fra dine referencebilleder, hvis du har en stabil hånd, ellers kan du ønske at spore for at få breveene til at se ekstra autentisk ud. Glem ikke at male stjernen også!
Det er vigtigt at forlade de forskellige elementer i god tid for at sikre, at de er helt tørre! Når du er sikker på at de er, er det tid til at samle det! Ved hjælp af trælim, hvis du bruger træ som hovedmateriale eller limpistol, hvis du bruger pap, skal du forsigtigt holde cirklerne og stjernen til hoveddimensionen. Glem ikke at fortsætte med at henvise til billeder for at sikre, at din placering er velsmagende – ikke rod det nu!
Lad i endnu et par timer for at sikre, at limen er fuldt tørret og er sikker, og så er det tid til at tilføje noget glimt – det er tid til lysene! Du kan bruge negle eller tommelfinger til at fastgøre lysene rundt om tegnet, afhængigt af om du har valgt at bruge træ eller pap. Et vigtigt punkt er at sørge for at du ikke spiker gennem ledningen!
Vis og nyd! Dit tegn skal se Vegas-klar være alt for at vise sig!