Clicky

Er det juridisk at køre en pokerturnering derhjemme i Storbritannien?

Poker er kongen af ​​kortspil, og du har sikkert spillet nogle versioner af Poker tidligere. Der er mange forskellige versioner af Poker at vælge imellem, og onlinemarkedet har åbnet sig massivt. Når det er sagt, er der altid et sted for ansigt til ansigt i person Poker-spil. Hvis du og dine venner er poker fans, vil du nok gerne arrangere nogle Poker sammen.

Mødes med at spille et par runder over scotch og cigarer er en vidunderlig måde at passere en aften eller en weekend på. Men hvis du ønsker at udvide og begynde at være vært for amatørpokerturneringer, så mange gange er det tid, du er bekendt med reglerne. Der er love og begrænsninger om denne slags ting i Storbritannien, så du skal vide, hvad disse er.

Nu har hosting en poker turnering mange ting du skal overveje; der er masser af lag, og disse skal tages i betragtning. Spilloven fra 2005 medførte mange ændringer inden for den licenserede spilleverden. Meget af det afhænger af arten af ​​den pokerturnering, du forsøger at køre. For eksempel, hvis du spiller blandt venner, og ikke opkræver et særskilt gebyr, kan du spille hjemme helt fint. Der er ingen begrænsning på indsatsen eller de præmier, der kan udleveres, når man spiller hjemme.

Men som Gambling Act har vist os, er der regler for at holde en turnering på din pub, for eksempel. Reglerne angiver, at Poker kan spilles i en pub, forudsat at din pub har en licens, og alkohol serveres på et tidspunkt, hvor poker bliver spillet. Der er også faste begrænsninger og restriktioner for disse slags turneringer, og du skal følge dem med brevet.

En af de vigtigste bestemmer, at den maksimale indsats pr. Person, der er tilladt, er £ 5, og den maksimale indsats pr. Lokaler er £ 100 pr. Dag. Det er også den maksimale præmie, der kan påberåbes af turneringen. Disse regler er på plads af en grund, og der synes at være fokus på at forsøge at begrænse tilstrømningen af ​​underjordiske ulovlige spil.

Det er vigtigt at sikre, at disse regler er på plads og efterfulgt af bogen. Hvis du vil være vært for en pokerturnering i din pub, skal du sikre dig, at du gør ting i bogen. Det betyder ingen opladende spillere at deltage, ingen adgang til personer under 18 år.

Grunden til at disse love eksisterer er at beskytte folk mod at blive afhængige og for at forhindre spredning af kriminel aktivitet. Sørg for at du gør din forskning, hvis du vil være vært for en pokerturnering, fordi du skal sørge for, at alt er i bogen. Det sidste du vil have, er politiet, der raider din pub, og du skal lukke.