Clicky

At køre din egen pokerturnering derhjemme

At have en pokerturnering derhjemme er en sjov og billig måde at være vært for en særlig nat hos venner, og med lidt forberedelse kan det være en stor succes.

Prep Work Pays Off

Når du planlægger en hjemmepoker turnering, hjælper dine gæster med at forberede sig til aftenen ved at inkludere indkøbsbeløbet, det sæt regler, som spillet skal overholde (hus, turnering osv.) Og genoptagelsesmulighederne på invitationen. Du vil gerne indstille et buy-in beløb, der er overkommeligt for alle på gæstelisten. At holde buy-in lavt er en god måde at sikre, at folk ikke tager natten for alvorligt og har det sjovere. Selvom du alligevel hæver købet til et mere intenst spil. Du vil måske også udskrive nogle regelsedler, og udbetalinger og blinde diagrammer har hånden, da blindhøjning kan blive lidt forvirrende.

Udstyr

Når man er vært for en pokerturnering, skal man have noget pokerudstyr. Første ting er først, du skal bruge spillekort og chips. Afhængigt af budgettet kan du finde disse i dollarforretningen for sandsynligvis mindre end fem dollars, eller du kan gå lidt større og få et ordentligt clay-sæt, en karrusel og kort af høj kvalitet, der starter ved omkring fyrre bukke.

Næste op, borde og stole. Du kunne have et par tabeller i gang, eller en stor for alle. De fleste lejebutikker opkræver omkring halvtreds dollar til et mindre pokerbord. En billigere mulighed er at købe et Texas Holdem- og Blackjack-filtlayout, der ligger på spisebordet, som normalt koster omkring femten dollars. Du kan helt sikkert spille spillet uden det, men det tilføjer helt sikkert atmosfæren i et “rigtigt” pokerspil. Hvis du har brug for ekstra stole, bede gæsterne om at få en foldestol eller leje stole fra en festbutik. Det koster normalt kun omkring fem bukke en stol. Tilføj til nyheden af ​​natten ved at hente en dealer-knap og skære kort.

Tips til succes

Har en poker ur eller blind timer. Du skal tid runderne, så du ved, hvornår du skal hæve persiennerne. Du kan bruge et køkken eller æg timer, watch timer, enhver gammel timer virkelig.
Har en pålidelig “bankmand.” Reducer muligheden for fejl og forvirring; gøre en person ansvarlig for udveksling af penge og chips ved køb, indbetaling og genudnyttelse.
At sige ingen rebuys gør det muligt for turneringen at komme til en naturlig ende. Folk kan enten blive og se eller vælge at forlade, når de kan lide, hvis deres chips går tom. Hvis du vil tillade rebuys, og du er bekymret over tid, sæt dig tid til at turneringen vil komme til en ende, hvorefter alle vil kontanter i hans eller hendes chips og en vinder kan bestemmes.
Langsomspil bliver kedeligt meget hurtigt. Hold tempoet i spillet ved at have to kortspil. Mens forhandleren håndterer den aktuelle hånd, blander personen ved siden af ​​forhandleren det andet kortkort, så det er klar til at gå, når den nuværende hånd er overstået.
Sidst men ikke mindst mad og drikke. Overvej forskellige metoder til at præsentere en bred vifte af fødevarer til dine gæster. Du kunne få natten taget hensyn til, eller måske ved du hvordan man laver nogle dræberforretter. Lad dine venner vise deres bedste retter ved at gøre det til en potluckbuffet. Måske er pizza og øl den perfekte menu. Du ved, hvem dine gæster er, og hvad vil de behage dem, så gå mile for at gøre natten til en mindeværdig med nogle særlig god mad.
Frem for alt, have det sjovt!